Πληροφοριες Αποστολης

Στο Vape Bar καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε για εσάς τους πελάτες μας τα χαμηλότερα μεταφορικά της αγοράς. Επίσης σας καλύπτουμε εάν συμβεί το οτιδήποτε κατά τη μεταφορά. Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα κατά την διαδικασία της αγοράς βάση του Τ.Κ. και της χώρας παράδοσης που έχετε επιλέξει.

Οι επιλογές σας είναι οι εξής:

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Στο τηλέφωνο μας  2108142512

ΕΛΤΑ Courier Πόρτα – Πόρτα

Όλες οι παραγγελίες που εκτελούνται μέσω ΕΛΤΑ αποστέλονται καθημερινά στις 17.00. Θα πρέπει η παραγγελία σας να έχει ληφθεί και να έχει επεξεργαστεί μέχρι εκείνη την ώρα διαφορετικά θα αποσταλλεί την επόμενη εργάσιμη μέρα. Θα λάβετε με email το tracking number της παραγγελίας σας συνήθως την επόμενη ημέρα.

Για τις παραγγελίες του εξωτερικού είναι ο πιο οικονομικός αλλά ταυτόχρονα και ο πιο αργός τρόπος αποστολής.

Με το tracking number μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αποστολής από την σελίδα των ΕΛΤΑ courier εδώ.

Για τις παραγγελίες του εξωτερικού να ενημερώσουμε εδώ ότι μπορείτε από την σελίδα των ΕΛΤΑ να δείτε την εξέλιξη μέχρι και το αεροδρόμιο Αθηνών. Στη συνέχεια μπορείτε να ξαναβρείτε το πακέτο σας όταν αυτό εισέλθει στη χώρα σας από την τοπική υπηρεσία ταχυδρομείων σας.

Ο χρόνος  παράδοσης είναι μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.

Παραλαβή από το κατάστημα

Φυσικά μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online και να επωφεληθείτε από τις μειωμένες web τιμές και να παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα στον Άγιο Στέφανο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Και φυσικά..Δωρεάν Μεταφορικά!

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ και μάλιστα με την υπηρεσία courier πόρτα πόρτα!